Varmaste dagen gör jag …..

INGENTING….. Som inte är absolut nödvändigt .

Sitter i skuggan på balkongen , så länge den varar . Skuggan , alltså .

Men fundera kan man ju , eftersom det inte krävs så stora rörelser . Funderar just nu över det snart avslutande EU-valet….. Hörde på radion att enligt nån undersökning kommer troligen både Sverigedemokraterna och Feministiskt Initiativ att komma in i EU-parlamentet .

Att FI får fler röster förvånar mig inte , ( har själv röstat på dom ) . Tror att den skrämselpropaganda som bedrivits av en del partier , att det skulle vara en ” bortkastad ” röst , har haft motsatt effekt .

Men detta med Sverigedemokraterna !! Så mycket protester som det har varit på olika håll i landet när Åkesson har varit ute och valtalat . Likafullt är det massor av människor som stöder deras politik.

Men vilka är det ?!

Har efter det förra riksdagsvalet träffat en ( 1 ) person , som öppet tillstod att hon hade röstat på dom ….

Men sen är det tyvärr inte ovanligt att man i olika sällskap hör folk diskutera om invandringen ….. Senast var det en person som påstod att hon i nån intervju hört om ” invandrare som får stora pengar att leva på varje månad . Detta medan våra egna går arbetslösa ! ”

Brukar göra allt jag kan för att bemöta såna påståenden . Om inget annat hjälper brukar jag dra till med : ” Du pratar som en Sverigedemokrat ! ” Och då brukar det tystna .

Men ibland undrar man ju …. Är folk verkligen så kortsynta ….

Undrar vad som hände om alla invandrare som dagligen jobbar i landet hade en endagsstrejk …..

Då skulle Sverige verkligen stanna !!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.