Vad är det dom säger ?!

För några dagar sen såg jag i nån tidning den samlade Regeringsalliansen som högtidligt stod uppradade och deklarerade allvarligt ………. – ” Vi kommer att avgå om dom röd-gröna vinner valet ! ” Och vi kommer att göra en egen budget ändå ! ”

Men , HALLÅ !!      Är det inte vanligt att det förlorande laget avgår och lämnar över till dom som vunnit valet .. Är dom redan dåliga förlorare eller vad menas …. Ska man kanske rent av ta deras hot som ett LÖFTE . Det är bra . Hoppas det blir så ….

Att det inte är långt till valet avspeglar sig mer och mer både vad det gäller löften och som sagt hot .

Ett osmakligt hot tyckte åtminstone jag om detta utspel av Bildt och Borg var .. Det där om hur mycket pengar som krävs till flyktingar …. Jamen , det kunde ju dom sittande ha tagit hänsyn till redan när dom lockade väljare med sänkta skatter !

Även den dummaste kan ju räkna ut att det alltid är frågan om hur man prioriterar !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.