Har mina tvivel ……

…på både det ena och det andra …..

Det första jag just nu tvivlar på är den nya satsningen på en ny programledare för Bingolottot.. Fast jag brukar inte titta på det alls egentligen . Helt enkelt för att jag inte gillar nån form av Bingo .

Men folk i min omgivning tycks tro att alla panschos tittar på sånt .Alltså beslöt jag att kolla in vad den här Oldsberg kunde uträtta i programmet .

Frågar nån mig , så är han rena bottennappet !.. Det räckte med en halvtimme för mig . Dom måste ha ont om folk som kan leda program på den kanalen eftersom dom för fram gamla , gaggiga gubbar . Har förresten inte även gamla gubbar nån som helst självkritik . !

HUVVALIGEN !

Min andra tvivelanledning , är Statsministerkandidaten Löven , som om några minuter ska utfrågas i TV …

Jag får enorma tvivel – vibbar av alla löften som han slänger ur sig , ju närmare valet vi kommer .

Och , nu måste jag koncentrera mig på det

Vi hörs !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.