Hallå igen !!

Har å det grövsta misskött mitt skrivande på sista tiden . Beroende av en massa olika anledningar som jag inte ska gå in närmare på ….. Samtidigt vill jag inte heller vara tvingad att skriva jämt . Men ibland känns det som att jag har övergivit nån eller några . Men det har jag inte …

Alltså .Antar att vissa tror att jag har däckat efter valet ,  eftersom det var dan innan som jag sist skrev , men så är inte fallet .

Tyvärr , gick det inte så bra för Vänsterpartiet som jag hade hoppats , men det blir nog i alla fall inte sämre än det var tidigare .

Den som lever får se !

Är just nu barnvakt åt två flitiga dataspelare , som när dom är här , lägger beslag på apparaten så det är delvis därför som mitt skrivande har blivit lidande . Just nu är dom ute och roar sig på gården . Får väl se hur länge jag får vara ifred …..

Annars är det fortfarande fint väder här i Lidköping . Satt för några timmar sen i solen på en parksoffa och njöt , medan pojkarna glatt cyklade runt ….. Jag lider ingen nöd direkt , som ni hör !!

En kommentar

  1. Plusgubben

    Kul! Jag drog moraklockan idag (tretton varv med nyckeln). Jag berättade för ett par yngre barn att det inte fanns så många foton från min barndom. ”Varför då? Det var väl bara att ta en bild?” Jag fick förklara att vi hade ingen kamera hemma hos mej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.