Jaha , vad säger man nu då …….

Efter att ha tillbringat förmiddagen framför TV-n i spänd väntan på både regeringsförklaring , och inte minst den efterföljande presentationen av dom nya Ministrarna ,har man ju kommit till någorlunda sans igen .

Regeringsförklaringen var väl ungefär som väntat . Avsnittet med vinsterna i välfärden var ganska kryptisk , men det var ju också väntat .

Men , i den frågan får dom nog se upp med Vänsterpartiet ! Nåt som jag ser som helt befogat !!

Nåt som jag saknade var det nya med alla dessa Sverigedemokrater som nu sitter i riksdan . Att inte låtsas om att dom inte finns kommer inte att gå i längden . Och är inte heller bra ! Man måste möta dom på deras egen planhalva så att Svenska folket förstår vad det handlar om .

Man kan inte ha en elefant gående där utan att nån ser den !!

Sen det där med nya Ministrar ….. Mest gladde det mig med Margot Wallström , men även Fridolin-pojken , som jag tror kan göra bra saker med skolan . ( Fridolin , det namnet låter som nåt ur en saga ) ! Men man kommer åtminstone ihåg det namnet .

Nåt som man inte kan säga om många andra …. Det som bekymrar mig mest är att man har hittat nån obeprövad person som ska ha hand om sjukvårdsfrågor . Nåt som verkligen har spårat ur i många år .

Men , jag hoppas att jag har fel !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.