Film……

Eftersom det är lördagskväll , ska jag inte trötta er med nån ilska .

Tvärtom , det är posiviteten , som gäller .

Har varit på årets första filmvisning , med Lidköpings filmstudio . Det går till så att man går till Folkets Hus . Betalar 200 kr i medlemsavgift . Och får  för det priset se sju ( 7 ) filmer under att halvår . Det är då filmer , som föreningens styrelse valt ut . Men , jag får säga att den styrelsen har en bra känsla för detta med bra film .

Jag har annars en viss förmåga att somna om det är långtråkigt . (Men , det har hänt )

Hur som helst . I dag såg vi en ” feel good film ”. ………. ” 100 steg från Bombay till Paris ” . Av inte obekanta Lasse Hallström . En mycket vacker film med bra skådespelare , bla Helen Mirren . Se den om ni kommer åt !

En annan sak man kan glädjas åt , är att regeringen äntligen tycks börja ta tag i dom Rumänska tiggarnas problem .Hörde i går att man hade möte med nån representant från deras regering för att hjälpa dom i deras hemland .

Kanske finns det hopp .

HA EN BRA HELG !

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.