Blockering….

Nu kanske det är nån , som läste mitt förra inlägg , som tror att … jaha, nu har hon nog krånglat så att hon inte har NÅN telefon …..

Lyckligtvis har inte överskriften alls med telefoni att göra . Kommer senare att rapportera om den utgången .

Istället handlar det om biblioteksbesök . Ett ställe som jag besöker då och då eftersom jag alltid vill ha en bra bok på gång . Läser alltid innan jag somnar . Då helst , och oftast deckare . Lite spänning måste man ju ha i tillvaron . Även om det för det mesta bara blir i bokform . Som tur är .

Men , det dumma är , att när jag kommer in i vårt nya , fina bibliotek och börjar gå runt bland hyllraderna i sökandet efter nån bok jag vill låna , är det som att jag inte vet namnet på en enda författare som jag gillar . !

Helt minnesblockerad ……      Får börja anteckna innan jag går dit .

Nån form av blockering måste väl också ha skett i dom Moderata leden . Hörde i dag på nån nyhetsrapportering att dom tyckte att arbetslöshetsunderstöd borde höjas varje år ?!      Vad har hänt …. Eller fattade jag fel ?

Från det ena till det andra . I morgonkväll börjar ju det här melodifestivalspektaklet . Om det är samma idiotiska ballongviftande som vanligt , blir det nog en blockering för det programmet från min horisont .

Ha en bra helg !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.