Ris och ros till Telia !

För ett tag sen sa jag upp mitt telefonabonnemang med Telia . Hade räknat ut att det blev billigare med Comhem , eftersom jag redan har både TV och datoriseringen genom det bolaget .

Då hade Telia den fräckheten att skicka mig en faktura där dom trodde att jag ändå skulle betala för ett abonnemang 3 månader framåt i i tiden . Trots att jag inte använde deras tjänst !

Men , då sköt min ilska i höjden !

Trotsade den långa kötiden , medan ilskan höjdes och när jag väl kom fram gjorde jag klart för minst 2 personer att om jag så hamnar i fängelse , kommer jag INTE att betala den fakturan .Krävde att dom får skicka en ny , relevant faktura istället .

Visserligen sas det att dom återbetalar ju det som jag hade betalat för mycket . Men sånt trams lyssnade jag inte på .

Och det slutade med , att jag skulle lägga den fakturan åt sidan , så skulle det komma en ny .

Det lönar sig alltså att bråka !!      Som utlovat kom det en faktura med nästan en tusenlapp mindre att betala .

Nu till berömmet av Telia ….. Hur osannolikt , det än kan verka efter detta .

I fredags var jag på besök i en närliggande ort och köpte då ett Telia-refill-kort till min mobil i en ICA-affär . Hur jag nu bar mig åt , så råkade jag komma åt kvittoremsan med nåt finger , så den skrynklades ihop .Och koden till mobilladdningen försvann . Kassörskan ordnade ett nytt kvitto och i går kom jag på att nu måste jag knappa in köpet i mobilen …

Upptäckte då att där det skulle stå en massa siffror var endast en massa streck ….Och jag hade ju inte gjort köpet här i stan !!      Såg då att det fanns ett telnr till Telia , så jag ringde väl upp och berättade om situationen .

Killen sa , att det egentligen var ICA-affären , som skulle rätta till misstaget men, döm om min förvåning .. Han sa att han skulle knappa in summan ändå på mitt mobilnummer …. Och det kom genast in !!

Efteråt så kom det en röst som ville veta vad jag tyckte om Telias tjänster av olika slag .Nåt som jag inte kunde förbigå i det läget , utan jag kan försäkra , att så höga poäng har Telia aldrig fått i nån undersökning !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.