Deckardrottningens jämmer…..

Läser i Aftonbladet att Camilla Läckberg tvingats sluta delta i det ” sociala ” livet på Instagram . PÅ grund av många elaka kommentarer , säger hon .

Man undrar då , varför skulle hon vara skyldig att exponera sig där dagligen ur olika vinklar !   Antagligen för att all synlig reklam är bra …… Annars kan man ju tycka att en vuxen människa väljer väl på vilket sätt man vill vara synlig , eller hur !

Men , nu tröstade hon oss med att , nu ska hon återuppta deltagandet igen ……Vem bryr sig !? Inte jag i alla fall . Brukar inte läsa sånt ändå .

Har svårt att se sånt , som att det skulle vara särskilt socialt ….

Då tycker jag att det bokstavspussel WORDFUED , som jag spelar med vissa vänner är betydligt mer socialt betingat .För några dar sen hade en av mina motspelare fel på sin ipod , så hon kunde inte delta i spelet .

Då kom en annan av mina motspelare och undrade om M-A var sjuk eftersom hon inte hade spelat på ett par dar . På grund av det drar jag den slutsatsen att då kommer det sociala fram mycket mer .

Har förresten varit social i dag med att åka till Kinnekulle med vissa i familjen och titta på blommande vitsippor . För att inte tala om den gröna mattan av Ramslök .

Det luktade lök i hela bilen från våra skor när vi åkte hem .

 

DSCN1237DSCN1240

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.