Vårtrötthet …eller ….

I förra bloggen gladde jag både mig och andra 70+-plussare om att vi i min åldersgrupp är lika pigga som 20-åringar …

Men , nu tror jag att jag ändrar mig . Åtminstone för mitt vidkommande.

Har inte ens haft den riktiga lusten att skriva i den här bloggen …Eller kanske är det bara den vanliga vårtröttheten .

Det är ju alltid så himla hektiskt den här tiden . Fönster ska tvättas , garderober städas . Samtidigt som man inte får låta våren försvinna utan att man hinner ta del även i den ….

Fast , i ärlighetens namn … Jag kan ju inte skylla på nån annan .. Eftersom jag nu lever ensam gör jag ju som jag vill !

Och just i dag ville jag åka till landet . Närmare bestämt till dotterns torp , ett par mil utanför Lidköping . Så härligt väder , fåglarna riktigt skrek av glädje i solskenet .Det var med andra ord väldigt härligt , underbart .På vägen ut såg man att björkarna hade börjat lysa så där ljuvligt ljusgröna ….

Vid framkomsten till torpet ifråga greps jag emellertid av en städlust , som fick mig att riva ut mattor och andra lösa ting för att det måste ju vårstädas . Men , i morgon avstår jag nog från att åka dit .Då ska jag istället ta mig en skön cykeltur om vårvädret står sig .

Glömde att ta kort på dom första maskrosorna , men kan istället visa bild på Filip, Filippa eller om det nu rent av är Karl-Filip. Ett sädesärlepar som kommer varje år , och som nu även hade med sig en tredje kompanjon , Karl.Filip !

 

DSCN1249

2 kommentarer

  1. grandmother

    Det bästa med ett liv som ”hemarbetande” är just detta; att själv kunna bestämma över sina dagar. Vill jag göra något så kan jag göra det. Om det så är att ta en heldag på soffan med en bok eller att vara ute på en dagslång cykeltur. Njut av dagen! Hoppas ni har fint väder, det underlättar så här på våren. Själv avvaktar jag med fönstertvättningen tills de har sopat gatan utanför, skönt att ha något att skylla på ……….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.