Dåligt Minne ……

Magnolia !!     Nu kom jag på det ! Åkte med en väninna till stan för några timmar sen , och vi såg då dessa vackra blommande träd , som har stora blommor på bar kvist . Ingen av oss kom på vad dom heter . Men , som sagt … nu , kom jag plötsligt på det . Måste nog ut med kameran och föreviga det hela i morgon …

Hur som helst … Vi bevistade ett ställe som heter ” seniorcenter ” , här i stan där en av stans trubadurer skulle sjunga , spela och berätta historier som han är en hejare på .

Har tidigare lånat en toppenlimerick om Skarabert , som han har skrivit , och som  ni kan hitta om ni letar i mina bloggar sen tidigare .

Men , jag måste skryta om hur bra vi panschos egentligen har det här i Lidköping .Kommunen har inrättat en lång rad av träffställen för oss äldre personer på olika ställen i stan .Och även för dom som bor på landet , utanför stan . Man kan luncha för 54 kr , matsedlar finns att tillgå . Man kan fika ………. som vi gjorde i dag … för 15 kr !

Och underhållningen var GRATIS !      Sånt tilltalar mig .

Nu ska jag glädja er med en historia som jag hörde av vår underhållare Sune …

” En man som ibland inte var särskild känd för sitt goda minne , var på en tillställning där det var en talare som sa : ” Det finns en annan kvinna än min fru som betyder mycket för mig…… Min Mor ! ” Och det tyckte den förstnämnde var bra . Det skulle han ju komma ihåg …… Alltså drog han samma tema på ett kalas :” Det finns en annan kvinna än min fru som betyder mycket för mig …… men , jag kommer inte ihåg vem det är !!!! ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.