Det där med Grekland …..

… förstår jag mig inte på . Fast egentligen förstår jag mig inte heller på det här med EU . Jag blir mest ARG vid tanken på hela spektaklet  !

Så mycket pengar som slösas bort på meningslösa möten om meningslösa saker , som lika gärna kunde vara ogjorda.Man  kan ju ha samarbete utan alla dessa högtravande möten som mest är ett spel för galleriet  .

För min del var det ett NEJ , när vi hade folkomröstning om att vara med . Nåt som jag inte haft anledning att ångra .Men vad hjälper det ?!

Tycker synd om det Grekiska folket ….. Det är alltid andra som kapar åt sig av det som egentligen tillhör folket . Dom som redan lever i överflöd !

Annars fortsätter hettan här även i dag . Och gjorde så även i går .

Och igår då …. Som den optimist som jag är , hade jag lovat dottern att ställa upp för en av hennes kompisar som driver ett sommarkafe på landet . Saken var den att Flygvapnet , F7 , skulle ha uppvisning för allmänheten i närheten , och då brukar det vara invasion på fiket ifråga …

Men det gick bra … stod vid diskbaljan , kokade kaffe , hackade lök  och andra diverse göromål . Vi var inalles 6 personer med en innehavarinna som var som en databank med tentakler åt alla håll . Ibland kom ungdomarna fram och frågade hur det gick med mig . ( Dom hade nog inte hört att dagens 70+are är piggare än 20-åringar ) .

Inga men alls idag …. Men solvarma söta jordgubbar sitter bra idag i lugn och ro !

DSCN1326DSCN1326

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.