Packat och klart .

Nu är det Norrland som hägrar . Ska upp till Mellansel , innanför Örnsköldsvik , som förstås måste nämnas i sammanhanget . Men , bara tills för några år sen var det just Mellansel , som var den stora järnvägsknutpunkten .

Men det har dom ( vilka dom nu är ) lyckats förstöra . Så numera får man om man vill åka tåg dit gå av i Örnsköldsvik och sen ta bussen …… Det är nog det som kallas utveckling !!

Nu ska jag ju inte ens åka tåg , utan bil med min svägerska och tillika väninna . Vi har gjort det under att antal år . Och som den Skaraborgare hon nu är , har hon funnit att det är väldigt rofyllt och vilsamt hos Anna ( min syster ) . Så därför är hon alltid med .

Min syster Anna ja . Fyllda 90 år nu . Men bor kvar i huset med viss hjälp från hemtjänst och barn i närheten .

Det var förresten hon som för några år sen sov , med ett  getingbo under kudden …. Nåt som hon avfärdade som helt ofarligt !

Men jag kan säga , att jag tittar noga under MIN kudde ,när jag ska gå i säng där !!

Alltså … Nu får ni klara er själva en vecka , så hörs vi sen !     Ha det !

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.