Hej o Hå igen !!

Nu har jag varit på nåt , som i alla fall jag kallar semester …. Fast , som nån sa , när jag sa det : ”Har inte du semester jämt !” ( Hon var avundsjuk , det såg jag tydligt . Fast hon log . Och såg ut att glädja  sig åt min belägenhet ) . Men , såna är folk !

Hur som helst …. Jag och en av mina vapendragare , tillika svägerska , packade , startade den 80 mil långa färden från Lidköping mot Mellansel i Ångermanland , höga Kusten , men , en bit innanför Örnsköldsvik .

Det är hon som har bil numera . ( Sålde min för ett par år sen , eftersom jag bor centralt , och egentligen inte behöver nån . Har dessutom upptäckt att blodtrycket blev bättre eftersom jag cyklar och går mer . Kunde till och med plocka bort en sån tablett  ).

Men , vi turas om att köra förstås … Sov emellertid över hos en bror till mig . Lämpligt nog boende i en by som heter Kitte . Inte långt från Bergsjö i Hälsingland …. Där kan man säga att det var både mat o vätskekontroll !!Mycket bra . Och bra sängar …..

Nåt som vi behövde …..

Det regnade nåt så förjäkligt hela vägen….. Inte bara vanligt regn , utan STÖRTREGN !

Det var tur att vi hade bestämt övernattning . Vi hade inte orkat hela vägen …..

En sak , som hade oroat mig inför färden , var den nya bron över Sundsvallfjärden , eller vad den nu kan heta . Jag är nämligen både bro- och höjdrädd … En lite svår kombination . Men efter konsultationer åt olika håll . ( Bland annat en bloggkompis , med sommarstuga utanför Sundsvall , som utan betänklighet på stående fot ville bjuda in mig osedd på fika ) ! Hur glad blir man inte …….Så kom jag till den slutsatsen , att det går nog bra !

Och det gjorde det !!   Vilken bra väg både före och på och efter bron … En absolut höjdare !

Det var den bästa broöverfarten jag varit med om ! ( Minns med fasa när vi åkte bil till Italien ! )

Fortsättning följer  !

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.