Minnet tillbaka

För er som läste det förra inlägget vill jag tala om , att det inte tog så här många dar innan minnet återkom .Men jag har haft en gäst i den lägre åldern , som gärna sitter vid datorn . Och då brukar jag skjuta på mina framträdanden .

Jo , som ni vet kunde vi inte erinra oss vad vi lagade till middag åt min 90-åriga syster på fredan .Jag antydde , lite skämtsamt att , ” hon fick nog ingen middag den dan ”. Men då möttes jag av protester från min medresenär .

Men , när jag senare på kvällen den dan frågeställningen dök upp , skulle ta mig en hård smörgås , klarnade plötsligt minnet !

Smörgås ! Det var just det vi åt . En varm sån , och såklart Rabarberkräm . Och det var varken av lathet eller nåt annat förbiseende det blev den sortens middag . Om man nu kan kalla det middag .

Saken var den , att till lunch åt vi uppstekt pannkaka , som vi fick över ganska mycket från föregående dag . En mycket tröttande maträtt , som dessutom föranledde ,

att vi alla tre la oss och vilade middag .

Sen sa Anna , att hon inte orkade äta för mycket till middag , varför den blev kraftigt nedbantad !

Ni ser ! Vi lyckades få igång minnet i alla fall !

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.