Visfestival på Läckö slott .

I går kväll var jag på visfestival på Läckö slott .

För er som inte vet hur det ser ut eller var det ligger kommer det lite information först  . Slottet ligger längst ut på Kållandsö , En halvö som sticker ut i Vänern För er som inte varit där , kan jag tala om , att det är mycket sevärt .

Uppträdandet var inne på slottets stora borggård . Lika imponerande omgivning , som det låter . Höga byggnader runtom under bar himmel .

Nu var ju också vädergudarna helt i samklang med omgivningen . En varm , ljummen bris gjorde det hela så mycket bättre .

Föreställningen då . Jo , Den punkt som mest lockade mig och mitt sällskap var Tomas von Brömssen med Triple &Touch . Och så förstås CajsaStina Åkerström .

Alla var utomordentligt bra , och så även ett lokalt band , som spelade lite i början . Dessbättre föredömligt kort , eftersom ljudnivån var aningen bedövande .

Men , den stora överraskningen var en kvinna i 50-års åldern vid namn Christina Kjellsson !

När hon klev upp på scenen , undrade man vad det skulle bli . En oansenlig person , lite gråhårig i rutig skjorta , med en gitarr på magen .

Men , vad man bedrog sig !! Så fort hon började prata och sjunga förstod man hennes storhet . Hon var en blandning mellan ståuppkomiker , sångerska , och så bra som hon spelade på sin gitarr .Sjöng sina egna låtar med så roliga texter . Och dessutom kunde man tydligt höra hennes texter . Nåt som man inte är bortskämd med från alla artister .

Gogglade på henne i dag , och ser då att hon inte är så okänd som vi alla trodde . Får ni tillfälle att höra och se henne , så gör det !

Om jag får tekniken att fungera så ska jag nu visa en bild på det vackra slottet …

 

ladda ned

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.