” Hjulafton ” i Lidköping !

Det årliga evenemanget gick av stapeln i går kväll .

Och sånt väder …. Ljummet . Gamla , unga , barn , halta och lytta . ALLA tar sig , FRAM , som man säger här i Lidköping , när man ska till centrum av staden .

Knökafullt överallt !

Jag , som i vanliga fall inte är särskilt motorintresserad går också ”Fram ”, även om jag håller mig ifrån dom mest trånga passagerna .Sätter mig på en soffa i Gamla Stans park och tittar på folk och bilar i närheten . Bredvid sitter det två kvinnor . den ena ivrigt pratande hela tiden . Och som grädde på moset för hennes väninna börjar hon dessutom visa foton i sin mobil . ( Som jag förstod av väninnans slöa kommentarer , inte alls intresserade henne . ) Det hade INTE intresserat mig heller kan jag säga …… Huvvaligen !

Plötsligt kommer jag på att det är ju Surströmmingspremiär , just den dan … Har några trogna vänner som alltid kommer . Såna ska man vara rädd om . Dags att ringa och boka . Pensionärer är ju så himla upptagna !

Men , nu till bilarna . Motorcyklarna på det stora torget orkar jag inte med i år . Det får räcka med bilder på en del utvalda på min sida om Älven .

 

DSCN1364DSCN1365DSCN1368DSCN1369

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.