Höstkänning

Var tvungen att tända taklampan i köket för att se ordentligt . Har i det längsta undvikit sånt , för att hålla kvar känslan av ljus årstid . Men , det är ju första september i dag , så det är bara att gilla läget . Och det brukar jag för det mesta göra . Det utbreder sig ett lugn på höstkanten som jag gillar . Det är mörkret som är det mest besvärande . Tror ibland att jag ser dåligt . Tar av glasögonen för att se om det hjälper . och det gör det när jag ska se på riktigt nära håll . Men inte annars .

Men det är ju inget att klaga över . ” Det kunde vara värre !” , som en 90-årig släkting sa , när hon låg med brutet ben !

Även ute börjar färgerna skifta mot en gulare ton . Tog en bild ut i regnet från balkongen där det börjar märkas .

Har just nu besök av den lilla hunden Pricken .Hans Matte har lite att bestyra i Göteborg , så han övernattar här några nätter . I morse upptäckte jag att han är mer morgontrött än vad jag är ! Jag klev upp vid halvåtta , och tänkte att han vill nog ut . Men inte ! Medan jag var och uträttade toabestyr hade han lagt sig igen . Och sov till kl 9 00 !

Han är väldigt lättsam att sköta . Just nu ligger han på soffan vid TV-n och ser ut så här …….

DSCN1371

DSCN1373

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.