Nu blir det reklam !

Det är inte så allvarligt som det låter ….Det som jag ska göra reklam för , är inte några onödiga produkter , utan istället nåt som kanske kunde gå under vad som kan kallas kultur .

Först . I dag har det varit höstens första filmvisning i Lidköpings Filmstudio . Med risk för att upprepa mig vill jag ändå berätta om denna utmärkta begivenhet . Man löser ett medlemskort för 200 kr . Får för detta pris se sju ( 7 ) filmer varannan vecka . Alltid lördag eftermiddag . Och alltid kvalitetsfilmer som inte varit uppe på biografen här .

Det är ett sant nöje att gå på dessa filmvisningar . Trots att det nästan är fullsatt är det knäpptyst i salongen . Inte ett prassel , och ingen reklam före filmen !! I dag såg vi en Brittisk dramakomedi , som heter  ” Mästerskapet ” Handlar om en pojke med en autistisk störning , som är mattesnille och ska delta i OS i den grenen med allt vad det innebär . En klar femma i min betygsättning !! Se den om du kan !

Den andra delen i min reklam är för ett radioprogram .

Programmet är så tidigt att åtminstone jag måste ställa väckarklockan . Det är en av mina bästa kompisars dotter som ska vara med i ” SöndagsMorgan ” !

Hon ska agera vad som kallas sidekick , och det är premiär för henne i morgon .

Spännande , tycker jag , som känner henne ganska väl . Hon kan vara ganska rakt på sak , men en härlig personlighet !

Höll på att glömma hennes namn … PETRA REVENUE . Programtid : 08 .20 -10 . 00 .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.