Dags att avrunda Julen .

Det får nu bli sista kvällen , som det lyser från elljusstakar och stjärnor i mitt lilla hem .

Och det är då inget jag sörjer för heller . Särskilt , som det har ljusnat dag för dag , och i dag har även solen varit framme och lyst över både onda och goda . Minusgrader , men friskt och härligt .

Känner ingen press över att infria nyårslöften ….. Helt enkelt för att jag INTE har gett några ! Då slipper man dras för dåligt samvete för den sakens skull .

Den enda stora märkbara skillnaden från i fjol , är väl egentligen att vi nu får komma ihåg att skriva årtalet 2016 ! Det kan vara nog så svårt .Inte minst , för att man tvingas konstatera , att man blir äldre och äldre . Men , det är ju lika för alla .Egentligen det enda , som är rättvist här i världen !

Jo, som sagt . I morgon bärs julen ner till förrådet . Julgranen för i år bestod endast av toppen från den plastgran som jag haft i några år .Och som synes har tomtarna börjat flockas för att få komma till ro !

Ha en bra TRETTONHELG !!

 

 

 

DSCN1424

DSCN1427

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.