Aprilskämtens dag ….

Har inte vad jag vet åtminstone , själv blivit lurad . Har inte heller försökt lura någon .

Vid en titt på ortens tidning NLT , för att se vad som är årets aprilskämt , blev jag varse en notis på första sidan , som omtalar att Bert Karlssons liv , ( ni vet , SkaraBert , fd . Ny Demokrati -partiledare ) , ska bli en teaterpjäs !

Om inte detta är ett aprilskämt , så vet jag inte vad som kunde vara bättre ….

Jojomensan , inne i tidningen kan man se en kortare intervju med mannen ifråga . Som inte alls verkar tycka det är underligt att man på Uppsala stadsteater ämnar uppföra detta skådespel , under namnet ” Främling ” ! Bra påhittat , vill jag påstå !

Bert säger i intervjun att det kommer att bli svårt att hitta rätt person , som ska gestalta honom , eftersom han är en unik person ,som samtidigt har flera olika personligheter …… Ha , ha ha . ( Här vrålskrattar jag ) …. Men , tänk om det är på riktigt ?! Men , då skrattar jag nog ändå mer !

Måste tala om att vi pensionärer är i vissa fall ganska prioriterade här i Lidköping . I går var jag på ryggmassage ,som utförs av Gymnasieelever .Man har en sån friskvårdslinje på den skolan .Och då behöver ju eleverna träna sig på olika människor .Mycket skönt !

Och gissa priset …… 20 kr !!     Och det , är inte aprilskämt !!

Ha en bra helg !

2 kommentarer

  1. Ingeborg Nilsson

    Hej arga mormor! Jag läser din blogg med stor behållning då jag jobbar med forskning om seniorers internet-användande inkluderat bloggar. Det vore trevligt att få kontakt med dig för att höra om du skulle vilja delta i ett forskningsprojekt. Skicka gärna ett mail så kan vi höras vidare den vägen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.