Höstkänsla

Ja , jag vet ….. Nu är det jag som går händelserna i förväg . Knappt mitten av juli . Alltså är hösten en bra bit bort . Men efter mitt årliga besök i Norrland tycker jag alltid att det är lite höst när jag kommer tillbaka till Lidköping .Kvällarna är ju så mycket mörkare här .

Dessutom har vi fastnat i nåt regnområde . Även om det inte regnar konstant . Och egentligen har det inte heller pågått särskilt länge .

Men , mörker tycker man också  att det är när man lyssnar på nyheterna .

En sjukvård , som inte ger den vård som människorna behöver . När man lyssnar på personer som antagligen anses ska kunna svara på varför det är som det är , blir man inte klokare . En tanke som dyker upp i mitt huvud är ….. kanske kunde man skära ner på chefer och administration och överföra den pengasumman till dom som jobbar på golvet istället !

Sen hör man om opålitligheten som råder inom Riksrevisionen !!      Kanske behövs det en myndighet som granskar den !!

Bara elände .

Ljuspunkten idag var när jag och dottern åkte och hälsade på fd. stadskatten Frasse som flyttat ut på landet . Han verkade först fundersam när vi väckte honom där han låg hoprullad .

Men sen verkade han känna igen oss . Eller om det nu var partygodiset som han bjöds på . Men han var i alla fall kärvänlig mot oss.

Och det bästa av allt . Han gick på små ut flykter i skogen och kom snällt tillbaka .Det tyder på trivsel .

 

DSCN1514

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.