”HJULAFTON ” i Lidköping !

Rapporten är lite försenad pga trubbel med mitt bredband ….. Men , nu har jag fått hem och installerat en ny sån där låda , router , kallas det visst . Så nu fungerar det igen .

Alltså , till rapporten från Hjulaftonen , som gick av stapeln i torsdags . Och , det är underligt . Det var regn i flera dagar före , men när den dagen var inne var det sol och skönt väder . Det brukar vara så just den dan !

Eftersom jag bor nära centrum där det pågår, kan jag se det lämmeltåg av människor , som är på väg mot begivenheterna .

Som , dessutom är GRATIS !

Förutom att det pågår en insamling till barncancerfonden . Frivilligt , bidrag förstås ,

men dom brukar nog få in en hel del . De som håller i evenemanget gör det helt ideelt . Bara det är värt en stor applåd !

Brukar alltid gå en liten sväng och titta på dom fina , välputsade fordonen . Och inte minst roligt …… Man ser inte en enda människa med en ölburk i händerna . Folk i alla åldrar . Ung , som gammal .

Det är motorintresset som förenar tydligen .

Kan annars tala om att i dag har det varit en strålande sommardag här . Har varit ute vid torpet , men också hunnit med att höra Flamencomusik och se tillhörande dans i stadsparken ….. Härligt !

Nu följer en kavalkad av bilder från Hjulaftonen ……..DSCN1523DSCN1525DSCN1525DSCN1526DSCN1527DSCN1528DSCN1531DSCN1533DSCN1536DSCN1537

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.