” Glada Hudik ”……..

Har ihop med glada vänner varit på besök i dom trakterna veckan som gått .

Av Hudik såg jag inte så mycket , men det spelade mindre roll eftersom jag hade med egna glädjespridare . Barndomskamraten Märta , som numera bor i närheten , Herrljunga . Den trogna vapendragaren Svägerskan Mary-Ann och sist men inte minst dotra Maria .

Vi åkte måndag  ,det är 60 mil från Lidköping . Sen hem i går , fredag ….. Kort och intensivt …. Min melodi …. så många skratt    !

Sånt lever man på länge !

Där hälsade vi på min äldre bror . Lägg märke till ordet ÄLDRE … Han är tre år äldre än mig !

Till all lyDSCN1562cka har han en fru , Siv , som är en jäkel på att laga mat . Middag , som väntade när vi kom dit första dan , sen var det våfflor med mera .

Eftersom jag sen tidigare känner till hennes böjelse för matlagning så hade jag bestämt att sista dan skulle JAG göra palt . Det finns ju numera ett utmärkt paltmix , som innehåller allt man behöver utom det man vill fylla paltarna med .

Nu visade det sig emellertid att vi hade inte fått med oss mixet , men , som tur var  ( icke förvånade ) , hade Siv påsar i sitt välfyllda skafferi .

Så paltätning det blev det . Missade att ta nån bild på kulinariteten , men ni får tro mig .

Har en bild på höstdimman , som la sig över Kittesjön på morgonen . Men trots morgondimman så lyckades mina vapendragare plocka en fin bukett sommarblommor i dikeskanten …… I slutet på september …. Det ni !!

Ha en bra helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.