Vår egen lilla Trump .

Tittade igår kväll på ett debattprogram i TV , ” opinion live ” .

Handlade förstås bland annat  om det överraskande resultatet av valet i USA . Det var då jag uppmärksammade att vi har en egen liten Trump-president i Skaraborg !

Bert Karlsson från Skara …. En av dom som ledde ett kortvarigt parti , ” Ny Demokrati ” , som satt i riksdagen en period . Som dessutom då var emot invandring , om jag minns rätt . Men , det har inte hindrat att han nu har tjänat stora pengar på just …. invandring ! Han var en av dom debatterande i publiken , men , eftersom han anser sig besitta mer kunskaper än vad som är vanligt , stegade han upp på podiet för att göra sin röst ordentligt hörd …… Då fick man dra på sig skämskudden !

Men , likheten mellan SkaraBert och Trump , är slående ! Just att gapa stort och brett om det mesta utan eftertanke , är det mest framträdande draget hos båda .

Min alldeles egen analys av Presidentvalet i USA  är förmodligen olik alla andra ….. Jag tror nämligen att denne Trump INTE har förstått vad det innebär att vara President i USA . Han är kanske lika förvånad som vi . Han gillar uppenbarligen  att stå i rampljuset .

Men sen , att fatta beslut , som kan får förödande konsekvenser  inte bara för USA  , utan också andra länder …… Det kan man undra om han har förstått !?

Man får bara hoppas att han har rådgivare av den rätta ullen !! För han själv har tydligen inte nån ull alls !!!

Hur som helst …. Ha en bra helg !

En kommentar

  1. Marja Granqvist

    Håller med dig att Bert var pinsam i gårdagens debatt. Vilken tur att Belinda hade så mycket skinn på näsan att hon beordrade honom att gå och sätta sig. Trump har trivts under valrörelsen när han fått gapa och skrika och vara i centrum, men precis som du säger verkade det som han fattade att nu är det på allvar… Hoppas att han får vettiga rådgivare… Ja, man blir mörkrädd, men det gäller att inte ge upp utan stå för det man tror på.
    Ha en skön helg! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.