Upptagna personer

Har upptäckt att dom människor , som är mest upptagna är PENSIONÄRER !!

Brukar bjuda det gäng jag träffar över en vika varje vecka , på lite adventskaffe hemma hos mig . Nu visar det sig nästan omöjligt att få till en dag när alla är lediga för detta samkväm .

Efter en hel del telefonsamtal fram o tillbaka har vi i alla fall enats om en dag . Vi får väl se om det fungerar i slutändan …..

Annars är det julstöket , som mest har upptagit min tid i helgen . Förutom en födelsedagsfest , hos den 16-åriga flicka från Afganistan , som jag är god man för . Den festen gick av stapeln på fredag kväll i hennes boende . Jag till och med dansade lite , nåt som jag tror var nån slags arabisk dans .

Trevligt !

Men julstöket är annars ganska begränsat . Och det blir alltmer begränsat för varje år , måste jag erkänna . Advent är mysigt , just för att det blir nåt som händer , när det är som mörkast .

Den minste av barnbarnen , Lothar , fick i år ensam ta ansvaret för att iordningställa det traditionella tomtelandet . Hans två år äldre bror har tröttnat ….. Men Lothar gick fortfarande in i det med liv och lust !

 

DSCN1569

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.