Filmtime…” Sully ”.

Filmstudion visade i dag filmen Sully , som baseras på den verkliga händelsen när ett passagerarplan nödlandade på Hudsonfloden i USA 2009 .

Egentligen är det lite av en katastroffilm , som jag brukar undvika , men nu är det ju så att jag har bestämt mig för att det inte blir några mer flygresor för min del . Flygrädd , som jag är . Därför kunde jag se filmen med Tom Hanks , som jag tycker är en bra skådespelare .

Filmen var bra . Spännande beskrivning av hur flygkaptenen blev ifrågasatt om sitt handlande , trots att alla 155 passagerare blev räddade . Men det ordnade sig på slutet .

Lite av katastrof i närheten i det verkliga livet , har det även varit i veckan .Inte för mig , men för den 16-åriga afganska flicka som jag är Godman åt. Det är inte så vanligt med flickor , som flytt från det landet , som pojkar . Därför är det bara hon och en flicka till från ett annat land i den skolklass hon går i .

Men , väldigt många pojkar från just Afganistan . Tydligen tror dessa pojkar att dom kan härska över flickorna även här . Könsord och andra fula ord i allmänhet är sånt ,som hon har fått stå ut med , inte minst antar jag , för att hon har lagt av med att bära sjal över håret . För det var då det började . För nästan ett år sen .

Men , nu är måttet rågat …… Hon har inte vågat gå till skolan på några dar , eftersom den värste av pojkarna börjat vara närgången och ta på hennes kropp .

Nu har hon och jag varit och polisanmält honom för sexuellt ofredande .  Dom ska lära sig att respektera andra människor !!

Som tur är har vi sportlov här nu . Sen får jag väl hållas i skolan och se till att allt går rätt till !!

En kommentar

  1. grandmother

    Vilket elände! Man blir så arg när man hör sådant, blev hon någon inte värd att respektera när hon tog av sig huvudbonaden? Vad tänker de då om alla svenska flickor………. Bra gjort att du polisanmälde. Skolorna måste uppmärksammas på detta också. Alla ska vara trygga i skolan, deras arbetsplats. Kram till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.