Hej o Hå igen !!

Senast jag skrev var det vårväder ………Nu tror jag istället att vi är på väg in i en ny istid . Nån sa , att den där Trumph har nog rätt om att klimatpratet är överdrivet . Men jag ogillar ändå den där presidenten .

I dag talas det bara om den där makaron-presidenten i Frankrike istället . Han analyseras både framifrån och bakifrån . På gott och ont . Det löser sig nog .

Men , vädret …… I dag blåste det rena rama isvindar från norr . Annars har vi haft en vecka med ett underbart vårväder . Björkarna har slagit ut och det är så vackert överallt . När jag var ute och cyklade i dag på förmiddan , hade jag med kameran ,med avsikt att ta nån fin bild , men det blåste så snålt att jag inte ville kliva av cykeln .

Vi tar det en annan gång .

Fick samtal från en väninna , som varit på sparesa till Estland . Där var det varmt och skönt ,sa hon . Men , när dom med bussen var på väg hem och kommit en bit utanför Stockholm började det snöa !! Huvvaligen  , säger jag bara .

Lovar inte för mycket , men jag ska nog försöka skriva lite oftare . Men , som ni vet är man som panscho ganska upptagen ibland . Kanske beror det på att nära och kära ju vet att man är HEL-LEDIG , och därför blir man allt som oftast engagerad i olika projekt . Som tex. hände mig i går kväll

Satte mig framför TV:n med fotbad …… Då ringde det på dörren ! Jag fick sätta fötterna på en handduk och medelst hasande öppna för det barnbarn , som stod där .

Va gör du , var hans fråga …… Men jag klagar ABSOLUT inte !

Jag tycker om att ha liv och rörelse omkring mig !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.