Fortfarande sommar …

Just hemkommen från sommartorpet som dottern och jag hyr . Nu är det skönt att vara där . Pelargonerna är på plats i fönstren . Jag gräver i rabatter och ändrar lite här och lite där .  Fast jag måste erkänna , att igår , när jag var där ensam , satt jag länge i solstolen .

Idag när dottern även var där fick jag ju aktivera mig lite mer .

Men , ändå inte mer än att jag kunde underhålla ett par kaffegäster som anlände .

Underhållningen bestod mest av att vi diskuterade det här med GLÖMSKA  !    Upprinnelsen till det var att vaxdukarna som vi har på dom två borden blåste upp och av , gång på gång , när vi satt där .

Jag upplyste då om , att det är mitt fel att vi inte har häftat fast dom , som vi brukar . Detta pga att jag inte hittar paketen med häftklammer , som jag köpte för ett tag sen ……..  Hur kan nånting bara försvinna så där ??     Jag vet att jag tänkte att – ” Jag lägger dom här , så vet jag var dom är ” ! Men dom är helt försvunna !

Men , än värre , var den ena av kompisarna , Ewa , som talade om hur hon fick leta förgäves efter sin mobil . Hon var tvungen att meddela den som väntade på henne , varför hon blev så sen . …. Då sa den väntande   – ” Vad är det då du pratar i ? ”      Ewa hade nämligen ingen annan telefon än mobilen att meddela sig i !!

Hon innehar rekordet .

Vill till sist bara visa det mysiga torpet , och också ett foto på hur långt syrenblommningen kommit här !

Ha en bra söndagkväll !DSCN1632DSCN1633

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.