Klassfotboll

En återkommande begivenhet vid den här årstiden i Lidköping ,  är den Klassfotboll som går av stapeln denna helg .

Som varande farmor till deltagande spelare ska man givetvis visa sig på idrottsområdet . Ibland , ska erkännas , av ren plikt , men när man väl är där är det ändå roligt att se dom kämpa .

Fördelen med den sortens fotboll är att ALLA  får vara med . Både flickor och pojkar . Och inget toppande av laget !

Eftersom jag befinner mig på nedre delen av landet , den del som har värme , vet jag inte om jag törs tala om hur varmt här är idag .

Kollade temperaturen när jag kl 11 , skulle cykla iväg till evenemanget .

+ 25 , i absolut helskugga !!   Varmt till och med när man cyklade …….. Ställde cykeln och gick in på det myrstacksliknande området för att hitta mina anförvanter…

Har jag nämnt , att det är en folkfest …. För det är det !      Alltnog , när jag gick där , fick jag plötsligt syn på en äldre kvinna son satt där på en filt och sysslade med något ……Vid närmare beskådan såg jag vad hon var så upptagen med .

Hon satt och broderade på en JULDUK !!    Jag trodde nästan att jag fått solsting , så jag vände mig om och kollade en extra gång . Men , joo , det var på riktigt !

När jag efter ett par timmar återvände till min cykel kunde jag inte hitta henne igen …… Hade gärna velat ta en bild på henne ….

Skulle gärna vilja dela med mig av värmen till er i norr …. Nu tycker jag att vi har fått vår beskärda del !

 

Foto från klassfotbollen …DSCN1637

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.