Plötsligt händer det !

Tro inte nu att jag har vunnit på triss ….. För så brukar det stå i deras reklam .

Nej , det här handlar om nåt helt annat .

Jag hade bestämt mig att fira midsommar utan några som helst arrangemang . Gick bara till en närliggande park och tittade på när det spelades och hissades midsommarstång .tänkte också titta på dom finklädda barnen när dom dansade runt stången . Men , då kom regnet . Och vips försvann alla firande . Och så gjorde även jag . Gick hem och åt min sill och färskpotatis i godan ro .

Skönt !

Men . i dag började tristessen göra sig påmind ….. Ska jag kanske ringa nån ?!

Innan jag hann göra det , ringde ett barnbarn …. ” Ska du med ut till torpet och grilla med mamma och hennes sällskap ?”

Såklart !

Genast var jag på bettet . Längre behövdes inte vilan !

Den lilla mopshunden Nils , fick också hänga med …. han , som hänger så här utanför fönstret när det inte går för fort !

 

DSCN1650

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.