Under VM-filten

Sover länge varje dag . Nu skyller jag på friidrotts-VM , som jag tittar på så länge det räcker på kvällen . Och lite frusen kan man ju bli då . Därför filten .

Fast det är egentligen ett svepskäl . Jag är , och har alltid varit trött på morgonen . Delvis förstås beroende på att jag alltid ligger och läser minst en timme efter sänggåendet .

Men , jag har inget dåligt samvete för det ….. Jag gör ju som jag vill .

Så det här med idrotten …… Jag blir alltså förundrad , över vad dom människorna uppnår .

Igår såg jag ett springlopp . Tror det var 800 m . Det som mest imponerade på mig var han , som blev tvåa . I svängen till upploppet låg han långt ner i klungan . Sen gjorde han ett ryck och sprang förbi en hel massa , och blev slutligen tvåa . Dom som refererade såg nog inte det , utan var helt fokuserade på vinnaren . Men , jag tyckte nog att tvåan var den , som mer borde uppmärksammats .

Och dessa stavhoppare ! Det måste väl vara en av dom svåraste grenarna ….. Att komma så precis över ribban , när dom svingar sig upp så högt  !

Jag , som inte ens kan hoppa rep längre !

Olika faller ödets lotter !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.