Tråkigheter

Nu är det så länge sen jag skrev , att jag knappt kommer ihåg hur man gör . Kanske hade det varit bättre att låta bli , helt enkelt …… Men ….. har jag börjat så ….. Värsta tråkigheten är att jag varit till Mellansel på begravning . Min syster Annas . 92 år . Så egentligen är det ju fullt naturligt . Sjuk den sista tiden . Helt enkelt slut i kroppen . Men , det känns ändå konstigt , eftersom jag under nästan hela min livstid åkt och hälsat på hennes familj minst en gång om året . Hon var 17 år äldre än mig . Därför har jag alltid sett henne som nån sorts extramamma . Mycket barnvakteri åt hennes tre barn . När jag uppnådde den rätta åldern för det . Sen , kändes det som om vi var jämngamla . Har åkt på utlandsresor ihop och alltid haft väldigt roligt ihop . Nu har jag roligt ihop med hennes barn istället …….. Det brukar heta … ” Man väljer inte sina släktingar ”…….. Men , vore det val , så skulle jag med all säkerhet välja just dom !!

Åkte upp med dottern och hennes man i torsdag . Det tar ju hela dan ….. Sen tillbaka på lördag igen . Men det gick så bra och vi hade så roligt stundtals . Trots den ledsamma anledningen …. Men , som jag alltid säger om det oundvikliga … ” Det är som det är ” !

En kommentar

  1. grandmother

    Men så tråkigt, det är inte lätt att förlora en syster. Det spelar ingen roll att man vet att de fått leva ett långt och rikt liv. Sorgen måste få ta sin tid. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.