Lukt av bränt kaffe

Har haft tre barnbarn , pojkar här på middag . Efter maten skulle vi ha kaffe . Alltså satte jag på kaffepannan . Jag är så gammaldags att jag kokar .

Den äldste pojken , som är datasnillet i familjen skulle hjälpa mig med en sak på datorn . Dom andra två fick i uppdrag att passa kaffepannan .Och då menas det verkligen PASSA med stora bokstäver . När jag och datasnillet höll på med datorn kände vi plötsligt en stark kaffelukt …. Nu har dom kokat över ! Jo , mycket riktigt … Men det hade stannat vid spiselhällen bara .

Den ene pojken sa att han tror att jag skulle behöva nån slags kaffemaskin?!

Men , det är ju så att jag vänder inte ryggen åt kaffepannan när den snart börjar koka ……

Annars så är det mest regn och regn här . Praktiskt varje dag .

Inga revolutionerande händelser ….. Men , det ska man nog vara glad för ……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.