Laser – fyrverkeri !!

Nu blir det lite reklam , mitt i eländet ……..

Vet inte om ni har uppmärksammat det att Lidköping är EN AV TVÅ KOMMUNER , som istället för raketer och annat buller detta år har LASERFYRVERKERI !! Tror att Boden var den andra kommunen .

Inget som jag har satt mig emot .

Detta hände alltså i går kväll . Nyårsafton . Hade inbjudit fyra nära väninnor . För att ha nåt nytt , som skulle glätta upp väntan på tolvslaget hade jag inköpt ett spel , som jag tidigare spelat hos sonen. Och som jag då tyckte var roligt . Som ledde till många diskussioner .

Men , nu var ju saken den att DOM hade inte spelat det förut . Och jag kom ju inte ihåg reglerna ! Vilket ledde till mycket dividerande hit och dit . Nästan så att en del deltagare näst intill blev osams !!

Hur roligt som helst ! Tyckte åtminstone jag …… Men hur det nu bar sig , så lyckades vi genomföra ett spel .

Sen BRUKAR vi kunna se fyrverkeriet från min balkong eller fönster . Men så icke i år . En av mina gäster hade hört på radion att det MÅSTE ses från platsen . Alltså torget .

Det var förmodligen därför man idag körde en repris på det hela kl 16 .00 . Men då tyckte jag att det var för ljust .

Men , alla som var på torget i natt vid tolv-tiden är helt lyriska .

Hade besök av min Afganska flyktigtjej , som beskrev det som ett underbart tak i olika färger …. Bättre än det traditionella alltså .

Önskar er en God Fortsättning på 2018 !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.