Om ……..ingenting

Ibland känns det som att det kvittar . Har inget att skriva om i den här bloggen .Som nu .

Men ,så börjar jag tänka efter ….. Joo , jag har . Före detta postverket . Numera Postnord , tror jag att det heter , är en inrättning , som jag idag har försökt etablera kontakt med .

Bakgrunden är den att jag har en väninna , 90 + , boende i en lägenhet på 3:dje våning utan hiss . Men nu har verkligheten hunnit ikapp henne och hon är på väg till äldreboende .Av en ren slump fick vi för några år sen  veta att posten bars upp och sattes utanför dörren om mottagaren var över 80 år .Och stoppades alltså inte i facken på första våningen , som annars brukligt är .

Den servicen skulle vi nu ändra på , eftersom hon nu inte är hemma , och det är ju inte bra att ha post samlad vid dörren , som signal på bortovaro .

Tänkte då att jag letar reda på telefonnummer på datorn och ringer posten .

Trodde i min enfald att det måste ju gå att prata med nån människa på posten HÄR i Lidköping .

Men , tydligen finns det inga telefoner på detta ställe . Trots att man jämt ser folk gående med sina apparater överallt . Men Postfolk är nog undantagna från den tekniken .

Efter ett omfattande granskande av en massa rubriker utan att hitta vad jag behövde så ringde jag då Postnords Kundtjänst . Ett 0771-nummer med lång kö … Var i landet är oklart .Men , hon lovade i alla fall att uträtta önskemålet .

Varför ska man inte numera kunna rikta sig direkt  till ort och ställe som är ansvariga för just den tjänsten det är frågan om ???

Jag misstänker att det just är för att man INTE ska kunna hitta nån ansvarig man gör så här !!

Och så är det ju inom dom flesta områden…….. Vi är helt överkörda känns det som !

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.