Rapport från tågresan mot Norr .

Tågresan gick över förväntan bra . Vi tog bussen till Skövde . Tåget som vi skulle med …..Göteborg -Stockholm kom i tid . Var framme även i tid i huvudstaden .

Vi klarade av att leta oss fram till rätt spår där man klev på Norrlandståget . Med god marginal . Så god att dottern sa att nu skulle hon gå iväg en sväng för att köpa nåt ätbart .

Därför stationerades jag vid väskorna ….. Efter en bra stund , började jag förstås känna mig orolig …. Hon har väl inte gått vilse ? Dessutom meddelades att man skulle akta sig för ficktjuvar . Tyckte det var en gubbe , som sneglade mot mig , så jag fick upp mobilen för att kalla på henne . Då stod hon en bit ifrån och iakttog mig skrattande .

Det är annars roligt att titta på det liv och rörelse som förekommer på såna ställen .

Vi fick syn på en kille med blindkäpp som letade sig fram längs dom gummerade strecken som var utlagda .Men plötsligt kom han för långt åt sidan och kunde inta hitta dom igen . Han tilltalade en kvinna i närheten , som genast var beredd att hjälpa honom . Hon tog tag i hans arm för att leda honom rätt och dessutom PEKADE hon med hela armen när dom gick iväg .Det såg ganska roligt ut eftersom han gick med vit käpp.

Vi blev hämtade med bil i Hudiksvall för fortsatt färd till destinationen Kitte .

Va mycket snö !!        Det är länge sen jag sett såna snödrivor ! Allt var kritvitt med gnistrande snö . Kallt .

Men vi bodde i eget varmt hus med ständig uppassning . Även om det inta var nåt roligt ärende , så var det ändå trevligt att träffa både dom äldre och yngre släktingarna .

Även hemresan gick utan några som helst missöden . Trots att det snöade när vi väntade på tåget i Hudiksvall inför hemresan .

Kanske får man omvärdera tågresor …. Det är ju väldigt bekvämt !

 

IMG_20180120_112254IMG_20180120_112609

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.