Under OS-filten

Har varit drabbad av en svårartad förkylning . Dock inte den vanligtvis förekommande så här års , influensan . Utan en för i år värre förkylning med svår och långvarig hosta och trötthet . Detta enligt en läkare , som säger att folk har tagit influensaspruta i onödan . Eftersom den inte hjälper mot denna förkylning .

Så , nu vet ni det !

Men , jag klagar inte …. Jag har ju tid att vara sjukskriven !

Dessutom , pågår ju OS . Väldigt bra taimat !

Ligger utsträckt i bästa fåtöljen under OS-filten och hejar på våra Svenska kämpar . Gläder mig ihop med alla vinnare . Även om det inte är nån Svensk . Man kan ju inte vinna jämt … Eller hur ?! Alla länder har inte en Stina Nilsson eller Charlotte Kalla !

Sen trycker jag av programmet direkt … Gillar inte att lyssna på tradiga analyser !

Huvvaligen !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.