Hej o hå …..

Brukar gå in på spotyfi och lyssna på musik i lurar när jag skriver här . Så även i dag . När jag kom in där frågades det : Fest eller chill ?

Det där ordet CHILL ….. Har jag lite svårt för . Även om jag hört det många gånger från barnbarn i lämplig ålder .

Det får alltså bli chill för min del i kväll !

Börjar så smått krya på mig efter förkylningen . I går kväll när jag satt och småslumrade vid Antikrundan ringde telefonen …. ” Du måste köra hem oss ”! Sonens röst . ”Jag har tappat glasögonen !” ( Han och en av sönerna hade varit på boxningsträning ) . Och eftersom han är närsynt såg han inte så bra . Hem till mig fick sonen , som var med tala om vad han såg ! Dessutom stod den mindre sonen och väntade på hämtning …..

Ok …. Tog på mig , gick ut och körde iväg med dom … Efter en stund kom det en kommentar från baksätet …. Men , Farmor , du kör ju riktigt bra !!

Då kom jag på …. Har ju faktiskt inte kört på länge . Kanske ett helt år sen . Men , kanske är det på samma sätt som med cykling . Har man en gång lärt sig så sker det automatiskt .

Faktum var … jag tänkte inte . det gick bara av sig själv !

Ingen kunde vara gladare än jag !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.