Mer sommarprat

Menar radions sommarprat  i P 1.

I dag var det polisprat . Polismästare . Brydde mig inte om det . Lever i nån slags föreställning om att , om alla hade det bra , skulle vi inte behöva så många poliser .Nu går det ju åt motsatt håll….. Men , jag håller ändå fast vid mina visioner . Trots att jag vet att det får jag aldrig uppleva .

Men igår var det en himla bra sommarpratare .Uje Brandelius .46-åring som drabbats av parkinsons sjukdom . Så bra berättare . Med mycket bra röst . Humor .Toppenprogram ! Som kunde prata om sin sjukdom med allt vad det innebär på ett bra sätt . Utan krusiduller .

Det , som fångade mig då var när han sa att han under en intervju , fått frågan vad han ville bli ihågkommen för . Hans svar ”  Jag vill leva , inte ihågkommen ! ”

Tänkvärt !!

Nu nåt helt annat ….. Det stundar ju snart ett val . Som dessutom riskerar att bli ödesdigert för vårt land .

Tror att det är dags att jag startar en privat liten valrörelse .

Jag återkommer till det .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.