Kallfront

Det låter förstås märkligt i dessa varma tider .Men , i går eftermiddag när jag gick en sväng ut i köket blåste det kallt från dom öppna fönstren , Håller jag på att bli sjuk var min tanke. Men när jag tittade på termometern så var det endast knappt 20 grader .

Och idag har det varit mulet tidvis och en sval , ganska frisk vind . Hoppas bara att vinden inte hittar nån eld att föra vidare i allt det torra . Vi härnere är än så länge förskonade från skogsbränder …… Hur länge det nu kan vara så .

Man känner en viss oro över alltihopa ….. Vad är det som händer …. Detta eviga solsken !

Och i nästa vecka varmare ändå !   Vill inte ens gå ut längre .

Tur att det fortfarande är Sommarprogram i radion .

Idag var det en över hela världen känd person , som till och med varit rådgivare åt 2 presidenter i USA . Helt okänd för mig i alla fall .

Han hade avsagt sig sitt uppdrag hos Trumph , eftersom det inte gick att förena med hans syn på mångfald och inkludering.Heder åt den mannen . Hans namn är Inge Thulin. Ursprungligen från Malmö .Bra berättare .

En annan dag var det en Värmländsk kvinna , som samlade på pinnar i skogen och gjorde konst av . Blivit kändis på det .Men hon var inte så bekväm med kändislivet .Om hon var tvungen att vara social och trevlig på nån tillställning hände det att hon stannade bilen och spydde ,när hon for därifrån.

Hennes namn :Maria Westerberg .

Dom pratare som jag inte tycker är bra nämner jag inte !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.