Tom Xiong

Vem är det tänker nog en och annan . Dagens ”Sommarpratare , uppvuxen i Umeå . Numera verksam i det land som föräldrarna kommer ifrån . Kina .

Eftersom min rörlighet just nu är ganska begränsad , har jag fått ett nästan maniskt behov att lyssna till dagens Sommarpratare .

Idag , kom jag dessutom på , att kanske kan jag kombinera lyssnandet med sängläge . För att räta ut ryggen .Kom på att nog låg det väl en gammal klockradio och skrotade i nåt hörn. Mycket riktigt …….

Fick fram den med åtföljande beskrivning.Men sen kom ju det svåra .Inställningen !! Här lyssnade jag på en ung  kille , som startat itföretag i Shanghai , och jag kunde inte ens få igång en gammal klockradio !!     Jag kände bara att här får man inte ge sig …..Och det gav resultat till slut så jag kunde fortsätta lyssnandet . Om jag höll i den lösa antenntråden .

Jag kunde ju ha lyssnat i lurar från mobilen. Men jag tycker det blir mer liv i det hela om man hör andra ljud vid sidan om .

Denne Tom var en mycket bra berättare ….. Vilka människor det finns !

Annars så börjar jag längta efter ROLIGA sommarpratare ……Humor ! Finns det inga såna ? Eller finns det inget underhållningsvärde i roligheter ?!

Om jag skulle ha sånt program skulle jag bara berätta om roligheter , både jag och andra i min närhet råkat ut för .Fast. det kanske bara är jag som tycker det är roligt……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.