Valkompass

Inte för att jag behöver den . Har redan en inbyggd Kompass , som visar hur jag ska lägga min röst . Men . av ren nyfikenhet ville jag se hur en sån valkompass var utformad .

Kunde ganska snart förstå att den inte var särskilt objektiv . Hamnade på tidningen Expressens kompass . Men , har förstått att alla media med självaktning kör med den sortens ” hjälpmedel ” inför valet …..

Huvvaligen … säger jag bara !

En stor del av frågorna rörde sig på olika sätt om flyktingar , integration osv …… Inget som helst utrymme för frågor som kunde härleda till sånt som Humanism , solidaritet och frågor som har med sociala betingelser att göra .

Nej ….. Tydligen är det enda som gäller : Hur vill DU ha det just nu ?       Man ska inte tänka utanför boxen …. Inte tänka på allas bästa !!

Något har gått snett i samhället !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.