Det här med IT…..

Trots att jag fortfarande känner en viss misstro mot hela datorsamhället med allt vad det innebär , så är jag ju numera en ganska flitig användare .

Men som sagt , med en viss motvilja . Det följer så mycket jäkelskap i dess spår . Ungar , som inte kan existera utan en mobil i händerna .

Och förresten , inte bara ungar ….I går upptäckte jag efter flera timmar när jag tittade på mina meddelanden i mobilen , att en yngre släkting hade sänt ett sms . Och dessutom ringt …. Och jag hade inte svarat . Varken på det ena eller det andra . ( Han avsåg ju att hämta en sak hos mig ! )

Men , nu är det ju så att jag går inte med mobilen i händerna hela dan !!

Det är ju ett av problemen …. Att man ska vara uppdaterad för jämnan !!    Man kan ju behöva lugn och ro !

Och det är ju inte bara det . Efter ivriga påstötningar från en nära anhörig , har jag gått med på att skaffa internetbank för att betala räkningarna .Efter två övningstillfällen skulle jag idag göra det själv . Tänkte jag . Men , efter en timme gav jag upp . Dessa eviga kod- och sifferuppräkningar gör mig helt stirrig . Tänkte att varför går jag inte och hämtar postgiroblanketterna och gör som jag brukar !

Ringde dottern och sa som det var ….. Hon påstod att hon skulle ändå ta en promenad . Så nu är det avklarat och lagt till handlingarna för denna gång .

Det känns ibland som om jag helt består av nån kod …. Istället för namn .

Men , för att nu avsluta med nåt positivt ….

Fick i julklapp av dom stora barnbarnspojkarna en jättebra grej …. En liten dosa , som dom körde in på nätverket , kopplat till TV-n , som gör att jag nu kan ligga raklång i bästa fåtöljen och titta på filmer , SVT-play och allt möjligt ……

Sånt gillar jag !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.