Missöde

Dessbättre är detta en berättelse om ett missöde , som inte drabbat mig .Men desto värre för dom drabbade .

Det handlar om glömda , tappade föremål. Något , som annars brukar hända mig , Men , jag har alltid haft en rent sagolik tur att få tillbaka vad det än gällt . Plånbok , handväska , nycklar osv .

Dottern brukar säga …. ” Det är bra att man ibland tappar eller förlägger saker ….. Man blir ju så himla glad när sakerna kommer tillrätta !! ”    Sant !

Nu till senaste dramat …… Ett par som varit på besök hos barnen i Stockholm . Tåg och buss . När dom sitter på bussen från Skövde till Lidköping på hemväg , kommer hon på att hon glömde handväskan på tåget ….. Panikkänslor ….. Han börjar plocka i fickorna efter mobilen …… Ingen mobil !! Kvarglömd i Stockholm hos sonen !

Min inblandning föranleddes av att vi bor grannar och dom lånade min telefon för att ringa barnen . Som genast tog tag i hela den procedur , som det blir med spärrande av bankkort och kontakter med SJ och gud vet vad !!

Och dan efter kom deras son nerkörande med mobilen …. Heder åt honom !

I går fick jag reda på av den lyckliga ägarinnan  att väskan är på väg per post …… Nu återstår bara att konstatera om allt finns kvar .

Det verkar som om även detta borttappande slutar bra .

Det finns faktiskt gott om ärliga människor !!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.