Hallå , Hallå !

Så var det då fredag igen ….. Trots att man är Panscho , tycker jag att det är måndag o fredag , nästan jämt .

Idag har jag varit och lyssnat på Herr och Fru Hackspett . Ett musicerande par , som börjar bli smått Världsberömda i Skaraborg . Dom har till och med spelat in en cd-skiva . Frun är min systerdotter , bördig från Mellansel . Den familj , som jag hela livet har umgåtts med väldigt mycket . Därför är det väldigt roligt när dom landar här med sin spelning … Vilket dom gör och har gjort väldigt ofta .

Idag hade jag också med mig en del symöteskompisar …. Efter framträdandet satt vi och fikade och kom att prata om situationer när man gjort bort sig .

Och det kan ju vara en hel del . Ett av dom bästa jag vet är när Ewa ( symöteskompis ) , berättar om när hon gick in i fel lägenhet !!

Hon hade flyttat till en ny lägenhet . Tog hissen . Hon bodde på tredje våningen . Men , i hissen pratade hon med andra personer och gick sen ut samtidigt som dom .Gick till den dörr som hon trodde att hon skulle in i . I hallen kom det en karl i kalsonger ….. Han uppvisade en förvånad uppsyn och sa :” Vad du göra här ? ”

Hon blev lite chockad , och tänkte först….. hur kan han ha flyttat in i min lägenhet ?!!

Ni vet , man tänker ju inte alltid helt logiskt ….

Hon påstod att han nog hade blivit mer störd … Han hade åkt bort i flera månader efter detta !

Ett gott skratt förlänger livet !

Visar en bild på Hackspettarna ……

 

IMG_20190412_150910

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.