Tänk om ……..

Nu menar jag inte det bokstavligen ….. Även om man alltsom ofta kunde behöva tänka om….. Nej ,vad jag nu tänker på är … tänk om humorparet Hasse och Tage , hade funnits nu . Vilket överflöd av material dom hade haft till sina roligheter !

Riksdagsmän , och även kvinnor , som har svårt att veta var dom egentligen bor. Och om dom inte alls kan bestämma sig så drar dom till med Mammas adress !

Och att halka runt med osanningar i debatter tycks åtminstone inte genera hon Busch Thoor . Man har svårt att ta dessa debatter på allvar .

Den där Svenska Akademin tycks börja komma på fötter nu . Kanske beroende på att Kungen har tagit igen medaljen från ” Kulturprofilen ” !!

Man vet inte om man ska gråta eller skratta åt eländet ….

Skrattar , det gör jag när jag läser Jonas Jonassons senaste bok om ” Hundraåringen ”. Fast nu är han ett år äldre .

Boken heter …..” Hundraettåringen som tänkte att han tänkte för mycket ”!

Så himla rolig !! Handlingen utspelar sig i nutid och sin vana trogen träffar Allan olika potentater . Såna , som nu regerar i olika länder . Bla president Donald Trumph.Då i sällskap med vår utrikesminister Wallström .

Jonasson har lyckats fånga Trumphs personlighet . Han är ju som dom flesta väl vet . Ganska lynnig . Allan har en så rolig reflektion , i tanken bara förstås : ” Är han President eller bara konstig ? Nå , historien visade att det gick att vara både ock…… ”

Nu berättar jag inte mer …. Ni får själva läsa den . Det är roligheter hela tiden !

IMG_20190510_181701

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.