Sekund ett, minut ett

Det är tunga favoriter som går in i damernas SM-slutspel.

Sett till tidigare resultat  talar det mesta för att Damligans topp 4, det vill säga Northland, Norrköping, Udominate och Sallén går vidare från kvartsfinalerna.

Av norrlagen vann Northland grundserien.

Northland inleder kvartsfinalerna i kväll fredag hemma mot Eos.

– Vi har all respekt för EOS, de har inte gjort det lätt för oss i de tidigare matcherna. De har ett hungrigt, ungt lag som spelar med mycket energi och intensitiet. Vi kommer att vara fokuserade för att tillsammans gå in och kriga från sekund ett till slutsignalen ljuder, säger Northlands coach Jens Tillman till klubbens hemsida.

Udominate blev serietrea och har första mötet med Mark hemma på söndag.

– Det är ett lag som vi tar på allvar. De har flera spelare som är riktigt bra, exempelvis Taneisha Harrisson, Marissa Kastanek och skytten Therese Andersson Broman. Målsättningen är att gå vidare till semifinal genom att vinna två raka matcher mot Mark – för att klara det krävs att vi checkar in från minut ett och spelar skarpt i både försvar och anfall, säger Micke Blomqvist till Bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.