Avslutningsmiddag och analys

Då var det klart att det inte blir någon evakueringsmatch i Baltiska ligans slutspel.

Udominate kan avboka matcharenan på måndag kväll.

– Jag har fått mejl från BC Horisont där de meddelar att de inte kommer till Umeå, så det är klart att det inte blir någon match, säger Udominate Baskets Magnus Olsén.

Hur den Baltiska ligan formellt behandlar den avblåsta matchen återstår att se. Hur som helst så sparar båda klubbarna pengar på att matchen inte blir av.

– Sportsligt sett är förstås Horizont en bra match, ett bra lag att möta, men vi förstår alla det ekonomiska. och det är stora kostnader att ta för en betydelselös match, säger Udominates coach Micke Blomqvist.

Hur ser ert schema ut nu?

– Vi har träning i dag fredag. Till 95 procent så är det nog lagets sista träning tlllsammans. Sedan tror jag att det blir en avslutningsmiddag på måndag.

Nästa vecka skingras spelartruppen och klubbledningen ska gå in i en fas med utvärdering.

– Vi ska sätta oss ned och analysera säsongen. Vi har inte så mycket att hänga läpp för. Vi gick till slutspel i Baltiska och nådde semifinal i SM där vi gjorde det bra mot Norrköping. Avslutningen i onsdags var riktigt rolig (trots förlusten). Det var ett otroligt liv i hallen, det gick knappt att höra vad man tänkte, sådant gör att jag redan ser fram emot nästa säsong, säger Micke Blomqvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.