Vattkoppor stoppade Chuk

Adnan Chuk saknades på planen när Norrköpings herrar kvitterade till 1-1 i matcher i SM-finalen mot Södertälje. Sportbladets Malin Wahlberg levererar storyn i sin blogg.

Vattkoppor stoppar 32-åringen som säger:

– Du kan tänka dig hur jag reagerade när de sa det. Jag bara: ”Det är ju sådant som barn får”, och så får jag det nu i en finalserie. Herregud alltså, vad är oddsen, en på miljonen. Jag har funderat på om jag ska avsluta karriären och gå över till coachrollen nästa år. Jag kan vara den enda i idrottens historia som slutar karriären med vattkoppor. Inte en bruten fot eller något vanlig skada utan något som händer en på 300 miljarder.

Läs hela Malins blogginlägg här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.